стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Морквяний торт Старбакс



Морквяний торт Старбакс

Морквяний торт Старбакс
автор рецепта Автор: Люба
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться:

  • тісто:
  • Яйце - 1 шт
  • Цукор - 1,5 ст.л
  • Молоко - 4 ст.л
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 ст.л.
  • Морква - 1 шт (маленька)
  • Розпушувач - 1/2 ч.л.
  • Висівки вівсяні - 2 ст.л.
  • ................................
  • крем:
  • Сир - 150 гр (творог)
  • Цукор - 2 ст.л
  • Цедра лимонна - 1 ч.л.

Спосіб приготування:

1. Змішайте яйце з молоком до однорідності.

2. Добавте висівки, перемішайте і залиште на 5 хв.

3. Моркву натріть на дрібній тертці і додайте до суміші. Добре перемішайте.

4. Всипте крохмаль перемішаний з розпушувачем і цукром.

5. Вилийте на суху тефлонову сковороду і печіть на маленькому вогні 7-10 хвилин, накривши кришкою.

6. Для крему, змішайте сир, цукор і цедру і збийте блендером.

7. Розріжте корж на чотири частини і змастіть кремом. Можна відразу їсти а можна дати трохи просочитися. Морквяний торт "Старбакс" готовий.

Смачного!