Якщо у нас залишилися після оброблення сьомги (лосося, форелі) невеликі шматочки філе - з ними виходять відмінні гарячі бутерброди - всього за 10-12 хвилин.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Розігрів в сковороді олію, на середньо-сильному вогні дуже недовго обсмажуємо обидві сторони посипаних сіллю і перцем скибочок риби. Викладаємо.
Смажимо до рум'янцю одну сторону скибочок батона. Перевернувши, кладемо зверху рибку, скибочку сиру.
Накриваємо кришкою, переключивши відразу вогонь на середньо-слабкий, даємо сиру розплавитися.
Готові гарячі бутерброди накриваємо кружками помідорів і посипаємо зеленню. Або додаємо лист зеленого салату.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: