стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Гарячі бутерброди з червоною рибою



Гарячі бутерброди з червоною рибою

Гарячі бутерброди з червоною рибою
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Домашня



Якщо у нас залишилися після оброблення сьомги (лосося, форелі) невеликі шматочки філе - з ними виходять відмінні гарячі бутерброди - всього за 10-12 хвилин.

Вам знадобиться:

  • 4 скибочки батона, білого хліба
  • 70-90 г червоної риби, тонко нарізаної
  • 4 скибочки сиру Маасдам, Тільзітер, іншого на вибір
  • 1 помідор
  • рубана зелень кропу, петрушки
  • сіль
  • перець мелений (при бажанні)
  • олія

Спосіб приготування:
Розігрів в сковороді олію, на середньо-сильному вогні дуже недовго обсмажуємо обидві сторони посипаних сіллю і перцем скибочок риби. Викладаємо.

Смажимо до рум'янцю одну сторону скибочок батона. Перевернувши, кладемо зверху рибку, скибочку сиру.

Накриваємо кришкою, переключивши відразу вогонь на середньо-слабкий, даємо сиру розплавитися.

Готові гарячі бутерброди накриваємо кружками помідорів і посипаємо зеленню. Або додаємо лист зеленого салату.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт