Салат з кабачка і баклажана, як приготувати швидко і смачно в домашніх умовах.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Готуємо продукти.
2. Нарізаємо баклажан соломкою.
3. Нарізаний баклажан кладемо в чашку і заливаємо холодною водою.
4. Болгарський перець нарізаємо соломкою.
5. Цибулю і часник нарізаємо дрібним кубиком.
6. Кабачки нарізаємо за допомогою овочечистки на тонкі скибочки.
7. У сковороду наливаємо 2 ст. л. оливкової олії і обсмажуємо баклажан.
8. На решті олії (2 ст. л.) обсмажуємо цибулю і часник.
9. У робочу чашку викладаємо кабачки, перець, обсмажені шматочки баклажана, подрібнену зелень і обсмажену цибулю з часником.
10. Додаємо заправку для салату: в чашку вичавлюємо сік з лимона (3 ст. л.), додаємо цукор, табаско і соєвий соус і добре перемішуємо.
11. Добре перемішуємо. Дати настоятися салату 15-20 хвилин.
12. Подаємо салат. Салат з кабачка і баклажана готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: