стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Сендвічі з баклажанів



Сендвічі з баклажанів

Сендвічі з баклажанів
автор рецепта Автор: Галя
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 3
час приготування страви Час приготування: 20хв.
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться:

  • Грудинка пікантна сирокопчена нарізка - 150 г
  • Баклажан - 1 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Сир - 100 г

Спосіб приготування:

1. Обсмажити скибочки грудинки на сухій сковороді з двох сторін.

Сендвічі з баклажанів 1

2. Баклажани нарізати поздовжніми пластинами завтовшки в 1/2 - 1 см, розрізати пластини на дві частини.

3. Помідори нарізати кружечками, сир натерти і розділити на дві частини.

4. Розігріти духовку до 200 градусів, деко вистелити пергаментом. Викласти половину шматочків баклажана на деко.

Сендвічі з баклажанів 2

5. Посипати баклажани сиром, покласти зверху грудинку, поверх - сир, далі - другу частину баклажанів, посипати все сиром, що залишився.

6. Запікати в духовці 10 хвилин.

7. Скріпити шпажкою з маслиною. Сендвічі з баклажанів готові.
Смачного!