Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Тісто я приготувала в хлібопічці. Викладіть інгредієнти в зазначеній послідовності в чашу ХП і включити режим "Тісто". По закінченні замісу вийняти тісто і чаші ХП, викласти в миску, припилену борошном і залишити на 20 хвилин в теплому місці.
2. Тісто розділити на 2 частини, розкачати кожну в пласт і вирізати склянкою кружечки.
3. Викласти на кожен кружечок по 1 ч.л. яблучного повидла book-tour, защипнути пиріжки, дати настоятись в теплому місці 20 хвилин.
4. Олію розігріти і обсмажувати пиріжки з обох боків до рум'яного кольору. Смажені пиріжки з повидлом готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: