стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Смажені пиріжки з повидлом



Смажені пиріжки з повидлом

Смажені пиріжки з повидлом
автор рецепта Автор: Марта
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 8
час приготування страви Час приготування: 120хв.
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться:

  • Молоко - 1 склянка
  • Яйце - 1 шт.
  • Борошно - 3 склянки
  • Цукор мілкий тростинний - 3 ст.л.
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Вершкове масло - 2 ст.л.
  • Дріжджі сухі - 2 ч.л.
  • Для начинки:
  • Повидло яблочное - 200 г
  • Олія - для обсмажування

Спосіб приготування:

Смажені пиріжки з повидлом 1

1. Тісто я приготувала в хлібопічці. Викладіть інгредієнти в зазначеній послідовності в чашу ХП і включити режим "Тісто". По закінченні замісу вийняти тісто і чаші ХП, викласти в миску, припилену борошном і залишити на 20 хвилин в теплому місці.

Смажені пиріжки з повидлом 2

2. Тісто розділити на 2 частини, розкачати кожну в пласт і вирізати склянкою кружечки.

Смажені пиріжки з повидлом 3

3. Викласти на кожен кружечок по 1 ч.л. яблучного повидла book-tour, защипнути пиріжки, дати настоятись в теплому місці 20 хвилин.

Смажені пиріжки з повидлом 4

4. Олію розігріти і обсмажувати пиріжки з обох боків до рум'яного кольору. Смажені пиріжки з повидлом готові.

Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт