Сніданок у вигляді пудингу порадує своїм смаком всіх любителів смачної і ситної їжі. Така страва сподобається як дітям, так і дорослим.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Беремо вівсяні пластівці і висипаємо в глибоку миску. Додаємо молоко, ванілін, перемішуємо і варимо 3 хвилини в мікрохвильовці (360) або на плиті.
2. Яєчні жовтки розтираємо з цукром
3. і додаємо в трохи остиглу кашу, перемішуємо.
4. Промиваємо в гарячій воді родзинки і вишню, обсушуємо і кладемо в миску з вівсянкою.
5. Холодні яєчні білки збиваємо з дрібкою солі і вводимо в вівсяну масу, обережно перемішуємо.
6. Змащуємо формочку для випічки вершковим маслом (10 г), посипаємо тертим на тертці печивом (1/2 частина).
7. І викладаємо вівсяну масу. Залишки вершкового масла розподіляємо зверху. Посипаємо верх пудингу тертим сиром, змішаним з 1/2 частиною тертого печива. Прикрашаємо фруктами. У мене груша без насіння, розрізана на п'ять частин і посипана цукровою пудрою.
8. Ставимо формочку з пудингом в добре розігріту до 190 С духовку на 30 хвилин. Пудинг готовий! Пудинг можна подавати з чаєм, кавою або какао.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: