стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вегетаріанські котлети з капусти



Вегетаріанські котлети з капусти

Вегетаріанські котлети з капусти
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 200-250 г свіжої капусти
  • 1 яблуко
  • 50 г вершкового масла (1 ст. ложка з невеликою гіркою)
  • 50 г манної крупи (2 ст. ложки)
  • 1 яйце
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком
  • панірувальні сухарі
  • зелень для прикраси
  • олія для смаження

Спосіб приготування:
Капусту тонко шаткуємо.

Вимите і обсушене яблуко розрізаємо, прибираємо серединку, шаткуємо "локшиною" або просто крупно натираємо.

Розпускаємо на сковороді вершкове масло, викладаємо капусту і яблука, тушкуємо на невеликому вогні, іноді помішуючи, 15-20 хвилин.

Засипаємо манну крупу, добре перемішуємо і тушкуємо ще 12-15 хвилин. Перекладаємо в миску.

Коли маса охолоне - вбиваємо яйце, солимо і перчимо, як слід перемішуємо. Формуючи котлети і паніруємо в сухарях. До речі, це той випадок, коли краще використовувати домашні сухарі - перемелені зі шматочків підсушеного батона або білого хліба.

Розігріти на сковороді 4-5 ложок олії, ставимо регулятор на вогонь між сильним і середнім і обсмажуємо котлети з капусти до золотистого кольору.

Розкладаємо котлети в тарілки і прикрашаємо свіжою зеленню. Вегетаріанські котлети з капусти готові.
Смачного!