Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Капусту тонко шаткуємо.
Вимите і обсушене яблуко розрізаємо, прибираємо серединку, шаткуємо "локшиною" або просто крупно натираємо.
Розпускаємо на сковороді вершкове масло, викладаємо капусту і яблука, тушкуємо на невеликому вогні, іноді помішуючи, 15-20 хвилин.
Засипаємо манну крупу, добре перемішуємо і тушкуємо ще 12-15 хвилин. Перекладаємо в миску.
Коли маса охолоне - вбиваємо яйце, солимо і перчимо, як слід перемішуємо. Формуючи котлети і паніруємо в сухарях. До речі, це той випадок, коли краще використовувати домашні сухарі - перемелені зі шматочків підсушеного батона або білого хліба.
Розігріти на сковороді 4-5 ложок олії, ставимо регулятор на вогонь між сильним і середнім і обсмажуємо котлети з капусти до золотистого кольору.
Розкладаємо котлети в тарілки і прикрашаємо свіжою зеленню. Вегетаріанські котлети з капусти готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: