стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Тушкована квашена капуста



Тушкована квашена капуста

Тушкована квашена капуста
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 600-700 гр. квашеної капусти
  • 6 сушених або свіжих грибів
  • 1 цибулина
  • 2 лаврових листа, чорний перець 3 горошки, сіль, зелень кропу
  • олія

Спосіб приготування:
Варимо промиті гриби в невеликій кількості води до напівготовності, після чого відвар проціджуєм, а гриби шаткуємо.

Очищену цибулю подрібнюємо. Борошно обсмажуємо на олії, додаємо цибулю і обсмажуємо разом.

Капусту промиваємо в друшляку під проточною холодною водою, віджимаємо і викладаємо в каструлю. Заливаємо грибний відвар, кладемо гриби, перець, лавровий лист і сіль. Сюди ж додаємо обсмажену цибулю. Перемішуємо і ставимо тушити. Закипить - знижуємо вогонь і закриваємо кришкою. Буде готове через 20-30 хвилин.

Подаємо тушковану капусту гарячою на блюді, посипавши кропом. Непогано додати відварну картоплю. Але можна використовувати і як гарнір до м'ясної страви. Тушкована квашена капуста готова.
Смачного!