Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Варимо промиті гриби в невеликій кількості води до напівготовності, після чого відвар проціджуєм, а гриби шаткуємо.
Очищену цибулю подрібнюємо. Борошно обсмажуємо на олії, додаємо цибулю і обсмажуємо разом.
Капусту промиваємо в друшляку під проточною холодною водою, віджимаємо і викладаємо в каструлю. Заливаємо грибний відвар, кладемо гриби, перець, лавровий лист і сіль. Сюди ж додаємо обсмажену цибулю. Перемішуємо і ставимо тушити. Закипить - знижуємо вогонь і закриваємо кришкою. Буде готове через 20-30 хвилин.
Подаємо тушковану капусту гарячою на блюді, посипавши кропом. Непогано додати відварну картоплю. Але можна використовувати і як гарнір до м'ясної страви. Тушкована квашена капуста готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: