Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
У молоденьких кабачків шкірочку можна залишити, з великого - зняти. Якщо насіння великі - позбавляємося від них.
Нарізаємо кабачки або четвертинками кругів товщиною 5-7 мм, або невеликими кубиками.
Помідор обдати окропом, знімаємо шкірку і перетворюємо в кубики.
Добре розігріваємо олію в сковороді або товстостінній каструлі, засипаємо кабачки і переводимо на середній вогонь.
Смажимо, помішуючи, 5-7 хвилин. Заправляємо корицею, сіллю (при бажанні - і перцем) за смаком і готуємо ще 3 хвилини.
Рагу з кабачками з корицею може бути окремою стравою, а може і послужити гарніром до м'яса. Рагу з кабачками готове.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: