стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рагу з кабачками



Рагу з кабачками


Вам знадобиться:

  • 1-2 кабачка загальною вагою 550-600 г
  • 1 помідор
  • 1 ст. ложка оливкової або іншої рослинної олії
  • чверть ч. ложки порошку кориці
  • 2-3 ст. ложки жирних вершків
  • гілочки кінзи для прикраси
  • сіль та ін. приправи за смаком

Спосіб приготування:
У молоденьких кабачків шкірочку можна залишити, з великого - зняти. Якщо насіння великі - позбавляємося від них.

Нарізаємо кабачки або четвертинками кругів товщиною 5-7 мм, або невеликими кубиками.

Помідор обдати окропом, знімаємо шкірку і перетворюємо в кубики.

Добре розігріваємо олію в сковороді або товстостінній каструлі, засипаємо кабачки і переводимо на середній вогонь.

Смажимо, помішуючи, 5-7 хвилин. Заправляємо корицею, сіллю (при бажанні - і перцем) за смаком і готуємо ще 3 хвилини.

Рагу з кабачками з корицею може бути окремою стравою, а може і послужити гарніром до м'яса. Рагу з кабачками готове.
Смачного!