стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Оладки з кабачків



Оладки з кабачків


Вам знадобиться:

  • 2 середніх кабачка
  • 1 яйце
  • 6-8 ст. ложок борошна
  • зелень петрушки
  • щіпка соди
  • сіль і перець за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування:
З молодих кабачків шкірочку не знімати. Ретельно промиваємо, обсушуємо і натираємо на тертці. Зайвий сік можна віджати. Додаємо подрібнену петрушку, яйце, сіль і перець за смаком, борошно і дрібку соди. Добре вимішуємо.

Смажимо на вогні більше середнього в добре розігрітій олії. Викладаємо масу ложкою, приминаючи зверху, щоб не лежала гіркою. Смажимо, звичайно, до апетитної рум'яної скоринки.

Традиційно до таких оладок подається сметана. Оладки з кабачків готові.
Смачного!