стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Солоні рижики з цибулею



Солоні рижики з цибулею

Солоні рижики з цибулею
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Українська



Солоні рижики з цибулею - ще один з незліченних варіантів соління смачних грибів.

Вам знадобиться:

  • 1 кг грибів:
  • 50 г солі
  • 5-6 г запашного перцю
  • 150 г ріпчастої цибулі

Спосіб приготування:
Рижики тільки очищаємо, всуху, а, якщо щось не піддається - протираємо вологою ганчірочкою.

Тонко шаткуємо цибулю.

Складаємо рижики в посуд рядами, капелюшками вгору, пересипаючи цибулею сільлю і перцем.

Накриваємо гриби чистим клаптем матерії, дерев'яним кружком, на який кладемо вантаж.

І забуваємо про рижиках на 30-35 днів, коли вони будуть готові.

Смачного!