стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рагу з баклажанів і кабачків



Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Французька



Дуже смачне рагу з баклажанів і кабачків. Легке в приготуванні і не вимагатиме у вас багато сил і часу. Ви залишитеся задоволені його смаком і ароматом!!!

Вам знадобиться:

  • баклажан-2 шт
  • кабачок-2 шт
  • болгарський перець-1-2 шт
  • помідор-2-3 шт
  • цибуля ріпчаста-1-2 шт
  • морква-1-2 шт
  • зелень-1 пучок
  • сіль
  • перець за смаком
  • оливкова олія ст.л

Спосіб приготування:
1. Помити всі овочі, очистити.

2. Баклажани, розрізати на дві частини і посолити, дати їм постояти 15 хвилин.

3. Кабачки, розрізати вздовж на дві частини, і порізати.

4. Баклажани порізати також.

5. Моркву порізати соломкою або натерти на тертці.

6. Солодкий перець, порізати невеликими шматочками.

10. Зелень нашаткувати.

11. Помідори порізати невеликими кубиками.

12. На сковороді розігріти оливкову олію, всипати баклажани і прожарити протягом 10 хвилин, посолити і поперчити.

13. Перекласти в глибоку жаровню, посипати зеленню.

14. Всипати в сковороду моркву, смажити до золотистого кольору близько 5 хвилин. Посолити, поперчити і покласти в жаровню зверху на баклажани, посипати зеленню.

15. Просмажити в сковороді солодкий перець близько 5 хвилин, посолити, поперчити і перекласти до обсмажених овочів.

16. У цій же сковороді протягом 10 хвилин смажити кабачки, посолити, поперчити, скласти в жаровню і посипати зеленню.

17. Просмажити ріпчасту цибулю до золотистого кольору, потім помідори і викласти поверх овочів шарами, чергуючи з зеленню. Поставити жаровню на середньо-слабкий вогонь і готувати близько 15-20 хвилин під кришкою.

18. Рагу з баклажанів і кабачків готове. Зняти його з вогню і дати настоятися під кришкою 15 хвилин. Перекласти рагу на тарілки, прикрасити зеленню і подавати!
Смачного!