Ніжний, повітряний торт. Корж на основі вівсяних пластівців, без борошна та масла, тому можна сказати що торт дієтичний.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Для початку беремо вівсяні пластівці і змелюєм в борошно.
2. Пластівці з'єднуємо з какао і крохмалем.
3. Білки відділяємо від жовтків. Жовтки збиваємо з цукром і окропом до легкої білої піни.
4. З'єднуємо жовткову масу з сухою сумішшю. Потім акуратно вмішуємо збиті до м'яких пік білки.
5. Дно розємної форми застилаємо пергаментом. Виливаємо тісто і запікаємо в попередньо розігрітій до 180С духовці 30-35 хвилин.
6. Готовий корж, не виймаючи з форми перевертаємо на решітку і даємо охолонути. Потім ножем відокремлюємо корж від стінок і дістаємо корж. Розрізаємо на 2 частини.
7. Желатин розчиняємо у воді по інструкції. Змішуємо всі інгредієнти сирного шару блендером і додаємо желатин.
8. 1 корж повертаємо в форму і виливаємо на нього сирну масу. Прибираємо в холодильник до застигання.
9. Готуємо так само желатин. Йогурт змішуємо з ягодою. Якщо немає ягоди, то можна просто взяти 400 мл ягідного йогурту. Злегка збиваємо блендером і вводимо желатин.
10. На сирний шар кладемо другий корж.
11. Виливаємо йогуртовую масу. Прибираємо в холодильник до повного застигання, краще на ніч.
12. Витягуємо наш торт з форми.
13. Насолоджуємося найніжнішим десертом. Шоколадно-ягідний торт з вівсяними пластівцями готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: