Дуже простий і доступний сезонний салат набуває новий смак завдяки присутності в ньому угорського бекону, який на відміну від сирокопченого не потрібно піддавати додатковій тепловій обробці, він дуже м'який та ніжний.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Капусту тонко нашаткувати.
2. Яблуко розрізати навпіл, вийняти серцевину, нарізати тонкою соломкою, викласти в миску і скропити соком половинки лимона.
3. Варено-копчений угорський бекон порізати невеликими смужками.
4. Для заправки дрібно порубати шматочок перчика чилі, звільнивши його від насіння, з'єднати в окремому посуді чилі, оливкову олію, мед і чайну ложку лимонного соку.
5. У салатник викладаємо підготовлені капусту, яблуко, бекон, крупно посіченою петрушку.
6. Салат солимо, перчимо, перемішуємо і заправляємо соусом.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: