стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з капустою, яблуком і беконом



Салат з капустою, яблуком і беконом

Салат з капустою, яблуком і беконом
автор рецепта Автор: Марта
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 4
час приготування страви Час приготування: 15хв.
кухня Кухня: Домашня



Дуже простий і доступний сезонний салат набуває новий смак завдяки присутності в ньому угорського бекону, який на відміну від сирокопченого не потрібно піддавати додатковій тепловій обробці, він дуже м'який та ніжний.

Вам знадобиться:

  • Капуста білокачанна - 300г
  • Яблуко - 1 шт.
  • Бекон угорський - 8 тонких скибочок
  • Петрушка - 4 гілочки
  • Сік - 1/2 лимона +1 ч.л.
  • Олія оливкова - 2 ст.л.
  • Перчик чилі - 1/4 шт.
  • Мед - 1/2 ч.л.
  • Сіль перець

Спосіб приготування:
1. Капусту тонко нашаткувати.

2. Яблуко розрізати навпіл, вийняти серцевину, нарізати тонкою соломкою, викласти в миску і скропити соком половинки лимона.

3. Варено-копчений угорський бекон порізати невеликими смужками.

4. Для заправки дрібно порубати шматочок перчика чилі, звільнивши його від насіння, з'єднати в окремому посуді чилі, оливкову олію, мед і чайну ложку лимонного соку.

5. У салатник викладаємо підготовлені капусту, яблуко, бекон, крупно посіченою петрушку.

6. Салат солимо, перчимо, перемішуємо і заправляємо соусом.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт