стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Оладки з кабачка і сиру



Оладки з кабачка і сиру

Оладки з кабачка і сиру
автор рецепта Автор: Люба
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 5
час приготування страви Час приготування: 30хв.
кухня Кухня: Українська



Прості продукти, бюджетний варіант і корисний, здоровий сніданок у вас на столі.

Вам знадобиться:

  • Кабачок (в очищеному вигляді 400 г) - 2 шт
  • Сир (творог) - 100 г
  • Пластівці вівсяні - 3 ст. л.
  • Борошно (0,5 склянки або трохи більше або менше)
  • Яйце - 1 шт
  • Олія (для смаження)
  • Сіль за смаком
  • Перець духмяний мелений - за смаком

Спосіб приготування:

Оладки з кабачка і сиру 1

1. Кабачки або цукіні вимити, очистити, видалити насіння і натерти на дрібній тертці. Віджати сік від кабачків.

Оладки з кабачка і сиру 2

2. Додати сир.

Оладки з кабачка і сиру 3

3. Пластівці відміряти і додати до загальної маси.

Оладки з кабачка і сиру 4

4. Додати яйце.

Оладки з кабачка і сиру 5

5. Посолити, поперчити і перемішати.

Оладки з кабачка і сиру 6

6. У сковороді розігріти олію, ложкою викладати кабачково-сирну масу і смажити як звичайні оладки з двох сторін. Готові оладки викладати на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії. Оладки з кабачка і сиру готові.

Смачного!