Всього три продукту - корінь селери, картопля і печериці... Вийшов дивовижний крем-суп. Обов'язково використовуйте невеликий пучок чебрецю, вершки і ароматну трюфельну олію.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Картоплю, корінь селери і часник очистіть і наріжте невеликими кубиками. Обсмажуйте разом з листочками чебрецю в добре розігрітій каструлі на оливковій олії 2-3 хвилини. Потім залийте окропом (1 літр) і варіть на середньому вогні близько 30 хвилин, поки овочі не будуть легко протикатись шпажкою.
2. Влийте вершки, посоліть, поперчіть (за смаком) і подрібніть суп блендером в пюре.
3. Займемося грибами. Мало хто знає, що печериці не можна мити у воді, так як вони активно поглинають воду. Я завжди купую молоді, міцні, біленькі печериці із закритими капелюшками. Потрібно акуратно ножем зняти верхню частину шкірки, обрізати край ніжки у печериці. Наріжте печериці уздовж.
4. Печериці необхідно обсмажувати на сильно розігрітій сковороді. Краще, щоб при цьому їх було небагато, ідеально - в один шар. Соліть, коли гриби будуть майже готові.
5. Готовий суп розлийте по тарілках і додайте потроху обсмажених печериць. Збризніть крем-суп трюфельною олією, присипте листочками чебрецю і подавайте. Крем-суп з селери з обсмаженими печерицями готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: