Маффіни дуже насичені, злегка вологі, шоколадні-шоколадні, м'які, незрівнянні - неможливо зупинитися. Шоколад для вкраплень можна взяти будь-який, по-великому рахунку, але з гірким виходить найідеальніший шоколадкий смак.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Змішати борошно з какао і розпушувачем. Коричневий цукор змішати з ваніллю.
2. Гіркий шоколад крупно порубати.
3. Збити яйця з цукром, сметаною і размягчнним маслом, до кремоподібній консистенції.
4. Поступово додаючи суміш борошна з какао, розмішувати до однорідного стану. Особливо не старайтеся при розмішуванні, інакше маффіни можуть вийти жорсткими. Я розмішую звичайною виделкою. Всипати в тісто шоколад, перемішати.
5. Випікати зручно в паперових капсулах або силіконових формочках.
6. Духовку нагріти до 195С. santexnik.k-p.net.ua Випікати маффіни 20-25 хв. Готові маффіни остудити. Шоколадні мафіни готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: