стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вівсяне печиво з насінням



Вівсяне печиво з насінням

Вівсяне печиво з насінням
автор рецепта Автор: Люба
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 5
час приготування страви Час приготування: 30хв.
кухня Кухня: Домашня



Дуже оригінальний рецепт вівсяного печива, насіння додає особливого смаку.

Вам знадобиться:

  • Вівсяні пластівці звичайні - 3 склянки з гіркою
  • Вершкове масло кімнатної температури - 200 гр
  • Цукор коричневий - 1 ст
  • Яйця - 2 шт
  • Насіння (соняшникове mirhoro, насіння кунжуту) - 170 мл
  • Дрібка солі
  • Сода - 1 ч л
  • Борошно - 1 склянка + 2 ст л

Спосіб приготування:

Вівсяне печиво з насінням 1

1. Збити масло з цукром. По одному додати яйця, не перестаючи збивати.

Вівсяне печиво з насінням 2

2. Борошно змішати з содою і сіллю, всипати я масляну суміш і перемішати.

Вівсяне печиво з насінням 3

3. Всипати вівсянку і насіння і збити.

Вівсяне печиво з насінням 4

4. Маса повинна бути такою, щоб можна було б руками зробити кульки або ложкою викласти печиво на деко, якщо рідкувате - додайте вівсянки.

Вівсяне печиво з насінням 5

5. Духовка вімкнути на 180. Печиво обов'язково викладати на відстані один від одного. Пекти від 10 до 15 хвилин, до золотистого кольору. Вівсяне печиво з насінням готове.

Смачного!