стрілка навігації     стрілка навігації  Риба запечена під майонезом



Риба запечена під майонезом

Риба запечена під майонезом
автор рецепта Автор: Юля
кухня Кухня: Українська



Майонез укупі з сиром при запіканні утворює неймовірно смачну скоринку. Близькі гідно оцінять ваші кулінарні здібності, покуштувавши запеченої риби під майонезом.

Вам знадобиться:

  • 3-5 філе тілапії
  • 50-100 г твердого сиру
  • 1/2 лимона
  • 2-3 зубчики часнику
  • сіль і мелений перець - за смаком
  • 150-200 г майонезу

Спосіб приготування:
Промиваємо філе тілапії, нарізаємо порційними шматочками, складаємо в ємність.

Поливаємо рибу вичавленим соком лимона, посипаємо перцем і сіллю, перемішуємо і відправляємо на 1 годину в холодильник.

Часник дрібно рубаємо або продавлюємо через прес, змішуємо з майонезом.

Включаємо духовку на 180 C.

Натираємо сир.

Форму для запікання змащуємо майонезом із часником.

Мариновану рибу дістаємо з холодильника і розкладаємо у формі. Змащуємо майонезом із часником. Засипаємо тертим сиром.

Відправляємо форму в духовку на 40-45 хвилин.

За цим рецептом можна запекти будь-яку рибу.
Смачного!