Майонез укупі з сиром при запіканні утворює неймовірно смачну скоринку. Близькі гідно оцінять ваші кулінарні здібності, покуштувавши запеченої риби під майонезом.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Промиваємо філе тілапії, нарізаємо порційними шматочками, складаємо в ємність.
Поливаємо рибу вичавленим соком лимона, посипаємо перцем і сіллю, перемішуємо і відправляємо на 1 годину в холодильник.
Часник дрібно рубаємо або продавлюємо через прес, змішуємо з майонезом.
Включаємо духовку на 180 C.
Натираємо сир.
Форму для запікання змащуємо майонезом із часником.
Мариновану рибу дістаємо з холодильника і розкладаємо у формі. Змащуємо майонезом із часником. Засипаємо тертим сиром.
Відправляємо форму в духовку на 40-45 хвилин.
За цим рецептом можна запекти будь-яку рибу.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: