стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Капустяний салат у власному соку



Капустяний салат у власному соку

Капустяний салат у власному соку
автор рецепта Автор: Ігор
складність рецепта Cкладність: Легко
кухня Кухня: Домашня



Дуже ніжний і смачний зимовий салат!

Вам знадобиться:

  • Капуста білокачанна - 1 кг
  • Огірки - 500 гр
  • Морква - 500 гр
  • Часник - 4 зубчики
  • Перець болгарський (червоний) - 1 шт
  • Любисток - 3-4 листочка
  • Сіль - 1,5 ст.л.
  • Цукор - 2 ст.л.
  • Олія - 0,5 ст
  • Оцет 9% - 2 ст.л.

Спосіб приготування:
1. Капусту нашаткувати, огірки і моркву натерти, часник - порубати, зелень нашаткувати.

2. Все змішати в каструлі, додати олію, сіль, цукор і оцет.

3. Розмішати і залишити на 5:00 для утворення соку.

4. У чисті банки щільно викласти салат до верху, додати сік.

5. Прикрити чистими кришками і стерилізувати банки 1 л - 20 хвилин, потім щільно закупорити.
Смачного!