Цей рецепт борщу особливо актуальний в зимовий період, коли квашену капесту можна знайти на кожному кроці. Приготування просте, проте борщ дуже смачний!
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Готове до кулінарної обробки м'ясо наріжте невеликими шматочками. Залийте водою, доведіть до кипіння, злийте воду. Якщо необхідно, промийте каструлю. М'ясо поверніть в каструлю, знову залийте водою, доведіть до кипіння і відваріть до готовності м'яса на невеликому вогні.
2. Очищені буряки, моркву натріть на крупній тертці, цибулю наріжте кубиком. Буряк збризніть лимонним соком, щоб зберегти яскравість і свіжість смаку. Цибулю, буряк, моркву виложіть на сковороду і тушкуйте на олії 5 хвилин.
3. Додайте квашену капусту і тушкуйте ще 15 хвилин kalyan.k-p.net.ua, періодично помішуючи.
4. Додайте томати, цукор і тушкуйте ще 5 хв.
5. Додайте подрібнений часник порізаний чорнослив і тушкуйте ще 5 хвилин.
6. Очищену картоплю наріжте брусочками.
7. У м'ясний бульйон долийте, якщо необхідно води, викладіть картоплю і варіть 10 хвилин. Додайте тушковані овочі, якщо потрібно, приправте сіллю і перцем, доведіть до кипіння і вимикайте.
8. Залиште настоятися під кришкою мінімум 10 хвилин. Борщ з квашеної капусти готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: