стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Кекс з гарбуза



Кекс з гарбуза

Кекс з гарбуза
автор рецепта Автор: Марта
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 1
час приготування страви Час приготування: 10хв.
кухня Кухня: Домашня



Яскравий, "сонячний" кекс, з приємним гарбузовим смаком!

Вам знадобиться:

  • Яйце - 1 шт.
  • Цукрова пудра - 2 ст.л.
  • Гарбузове пюре - 2 ст.л.
  • Борошно - 3 ст.л.
  • Мигдаль очищений (подрібнений) - 1 ст.л.
  • Розпушувач - 0,3 ч.л.
  • кориця
  • Масло вершкове - 1 ст.л.
  • мигдальні пелюстки

Спосіб приготування:

Кекс з гарбуза 1

1. Яйце перемішайте з цукровою пудрою, додайте гарбузове пюре.

Кекс з гарбуза 2

2. Змішайте борошняну суміш (борошно + подрібнений мигдаль + розпушувач + щіпку кориці), перемішайте з яєчно-гарбузової масою.

Кекс з гарбуза 3

3. Розтопити вершкове масло, додайте в тісто.

Кекс з гарбуза 4

4. Тісто перекладіть в чашку (350 мл.), plast.top Готуйте в мікрохвильовці 2 хвилини, при потужності 900 Вт

Кекс з гарбуза 5

5. Прикрасьте готовий кекс мигдальними пелюстками. Кекс з гарбуза готовий.

Смачного!