стрілка навігації    стрілка навігації  Суп-пюре з кабачком і рисом



Суп-пюре з кабачком і рисом

Суп-пюре з кабачком і рисом
автор рецепта Автор: Люба
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 4
час приготування страви Час приготування: 45хв.
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться:

  • Рис - 2/3 скл.
  • Кабачок - 1 шт
  • Молоко - 2 скл.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Олія - 2 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • петрушка
  • сіль

Спосіб приготування:

Суп-пюре з кабачком і рисом 1

1. Готуємо продукти.

Суп-пюре з кабачком і рисом 2

2. Відміряємо необхідну кількість рису. Промиваємо крупу. Відварюємо до готовності у воді.

Суп-пюре з кабачком і рисом 3

3. Кабачок очищаємо від шкірки і насіння. Нарізаємо. Відварюємо в трохи підсоленій воді 3-5 хвилин.

Суп-пюре з кабачком і рисом 4

4. У каструлю кладемо вершкове масло, відварений рис, відварені шматочки кабачка. Додаємо молоко. Доводимо до кипіння. Додаємо сіль і цукор. Варимо 5 хвилин на повільному вогні.

5. Моркву трем на тертці. Цибулю нарізаємо кільцями. Обсмажуємо окремо на олії.

Суп-пюре з кабачком і рисом 6

6. За допомогою блендера перетворюєм суп в пюре. Доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню.

Суп-пюре з кабачком і рисом 7

7. Розливають суп по чашках. Додаємо петрушку book-tour і обсмажені овочі. Подаємо наш суп. Суп-пюре з кабачком і рисом готовий.

Смачного!