Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Готуємо продукти.
2. Відміряємо необхідну кількість рису. Промиваємо крупу. Відварюємо до готовності у воді.
3. Кабачок очищаємо від шкірки і насіння. Нарізаємо. Відварюємо в трохи підсоленій воді 3-5 хвилин.
4. У каструлю кладемо вершкове масло, відварений рис, відварені шматочки кабачка. Додаємо молоко. Доводимо до кипіння. Додаємо сіль і цукор. Варимо 5 хвилин на повільному вогні.
5. Моркву трем на тертці. Цибулю нарізаємо кільцями. Обсмажуємо окремо на олії.
6. За допомогою блендера перетворюєм суп в пюре. Доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню.
7. Розливають суп по чашках. Додаємо петрушку book-tour і обсмажені овочі. Подаємо наш суп. Суп-пюре з кабачком і рисом готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: